Tips til Halloween-oppskrifter

Tips til Halloween-oppskrifter

Nå nærmer halloween seg med stormskritt. Har du invitert til selskap, eller skal du i selskap hvor alle skal ta med seg litt å spise, men du ikke har funnet ut hva du skal lage? Slapp helt av! Du får de søteste og morsomste oppskriftene hos oss.
Hjemme hos oss gleder både store og små seg til halloween. Det er en flott måte å lyse opp mørke høstdager på. Naboene pleier å ha det skumleste huset i hele nabolaget og hvert år har jentene mine konkurranse om hvem som tørr å gå nærmest. Jeg synes det er fantastisk kult at de bruker så mye tid og krefter på å lage et skikkelig halloween-hus bare for en kveld.

Selv har jeg ikke tid til den slags, men jeg har store planer om å dele ut skikkelig kul, hjemmelaget halloween-snacks i stedet for det vanlige godiset i år.


Skulle jeg lage bare en middagsrett til halloween, hadde jeg garantert valgt disse kjempesøte mumie-pølsene fra miasmat.no. Fordelen med pølser er at de finnes i så mange varianter at man kan tilpasse dem nesten enhver diett. Du får vanlige pølser, laktosefrie og glutenfrie pølser, kyllingpølser og veganske pølser. Deigen du surrer dem inn i kan selvsagt også lages med glutenfritt mel. Er du som meg og synes det er tiltak å skulle lage tynne deigstrimler selv kan du bruke en pastamaskin, du finner et godt utvalg på Kitchen Time.


Vil du heller servere bakverk kan du jo prøve deg på disse fingerkjeksene med mandelnegler. De ser så ekte ut at det nesten er ekkelt å skulle spise dem. Men er det ikke det halloween handler om? Oppskriften finnes på ninasbaking.blogg.no.

Vil du heller lage snacks som ikke skremmer livet av deg selv eller barna kan du jo lage disse supersøte spøkelsene. De er laget av marengs og pyntet med svartfarget melisglasur og du finner oppskriften på bakeprosjektet.no . Gjør dekoreringen til en familieaktivitet og la alle barna pynte sine egne spøkelser. Til denne oppskriften trenger du sprøyteposer og hos kitchentime.no har de et stort utvalg slik at du kan finne den sprøyteposen som passer ditt bruk best.

Har du travle dager før halloween, men likevel ønsker å lage hjemmelaget snacks kan du gjøre det så enkelt som å dekorere marshmallows med den svartfargete melisglasuren fra forrige oppskrift eller med ren konditorfarge. Bildet er hentet fra coop.no og her finner du flere andre superenkle og raske oppskrifter til halloween.
Skal du servere drikke anbefales å lage isbiter formet som halloween-figurer. Silikonform fås kjøpt på bakerenogkokken.no. For å få maksimal effekt kan du farge vannet med litt konditorfarge. Ettersom dette er en silikonform kan den også brukes til å bake småkaker eller kjeks. Bakerenogkokken har også en kjempekul kakeform formet som et dødningehode. På den måten kan du bake din favorittkake og samtidig holde på halloween-temaet.

Vi i lillekos ønsker dere alle en strålende flott halloween-feiring! Har du egne oppskrifter, eller en oppskrift du har brukt med hell tidligere vil vi veldig gjerne høre fra deg. Legg igjen en kommentar eller send oss en mail.

admin

One thought on “Tips til Halloween-oppskrifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *