Tips til baby-shower med Halloween-tema

Tips til baby-shower med Halloween-tema

Halloween er kommet til Norge for å bli, og selv om mange mener dette er enda en amerikans tradisjon vi innfører i Norge stammer den egentlig fra Irland. Det å kle seg ut, spise god mat og godis og dekorere huset til fest er en kombinasjon som gjør at mange favner om tradisjonen. Hvis du planlegger å arrangere en baby shower denne høsten, og du ønsker en feiring litt utenfor det normale, kan du jo slå den sammen med Halloween-feiringen. Vi gir deg tipsene!

Dekorasjoner

Dekorasjonene er en svært viktig del av både baby showeren og Halloween-feiringen og det trenger ikke å være vanskelig. For eksempel kan du bruke gresskar som babyhoder og legge dem oppå klærne babyen får i gave.

Hentet fra parenting.com
Hentet fra keepingupwiththecraftmoms.com

Du kan også lage søte spindelvev ved hjelp av tråd, lim, ballonger og edderkopper. Slik gjør du det: sett inn tråden med lim og blås opp en ballong og tvinn tråden rundt. Hvis du ikke knyter igjen ballongen kan den brukes flere ganger. Når tråden har festet seg slipper du luften ut av ballongen og tar den ut. Fest noen plastedderkopper i spindelvevet og heng dem opp. Veldig enkelt, og kjempefine.

I stedet for den tradisjonelle bleiekaken kan man lage en borddekorasjon med bleier:

Hentet fra ngretailsummitla.com

Det er også mange muligheter til å lage dekorasjon av maten.

Hentet fra pinterest.com
Hentet fra blog.tlbc.com.au

Nå i oktober bugner butikkene av dekorasjoner til Halloween og det er bare fantasien som setter grenser. Hvis du ikke vil blakke deg helt er det for eksempel mye fin dekorasjon å få på Nille. Dersom du ikke er glad i å lage dekorasjoner selv, eller ikke har tid finnes det selvsagt også muligheter for å få andre til å gjøre det for deg. Du får for eksempel kjøpt Halloween-kake på Meny. På ETSY finner du mange håndlagde dekorasjoner, invitasjoner og liknende. I byene finnes det flere festplanleggere, men kanskje finnes det også mennesker i nabolaget ditt som elsker å bake eller lage dekorasjoner? En kjapp spørrerunde blant festdeltakerne kan gi mange gode tips.

Har du tips til andre dekorasjoner eller mat man kan lage til en Halloween-basert baby shower? Liker du å arrangere temabaserte fester? Vil vil gjerne høre fra deg, så vi kan skrive om dine erfaringer. Legg igjen en kommentar, da vel!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *