Tips til Halloween-kostyme

Tips til Halloween-kostyme

Snart er det tid for halloween-feiring og vi gir deg tipsene til hvordan du kan kle opp barnet ditt. Vi har tips til både «guttekostymer» og «jentekostymer», men vi mener selvsagt ikke at kun gutter kan være Spiderman eller pirat, eller at det bare er jenter som kan være prinsesser. Vi har likevel valgt å dele artikkelen slik for enkelthets skyld og håper dere finner inspirasjon i artikkelen uavhengig av kjønn.

Tips til «guttekostymer»


Spiderman – Hvert år får vi opptil flere små Spiderman på besøk, og dette er nok et av de kostymene som er aller mest tilgjengelig i norske butikker rundt halloween.

Super Mario – Super Mario går aldri av moten og den nye versjonen av Nintendo NES ble en salgssuksess da den kom på markedet før jul i 2017. Fås kjøpt på orientaltrading.com.

Hulken – For hvilken liten gutt drømmer ikke om å være stor og sterk? Fås kjøpt på DHgate.com.


Karius/Baktus – Karius og Baktus er en evig klassiker som har lært flere generasjoner viktigheten av tannhygiene. Har du en hel søskenflokk kan kanskje den ene kle seg ut som den store, skumle tannbørsten også? Å være Karius eller Baktus krever ikke dyre kostymeinnkjøp. Sy lapper på noen bukser som er blitt for små og farg håret med spray. Fargespray fås kjøpt i de fleste lekebutikker.

Kaptein Sabeltann – Enda en evig klassiker som er spesielt populær blant gutter. Kostyme fås kjøpt i flere leketøysbutikker, blant annet Toys R Us.

Tips til «jentekostymer»

Elsa/Anna – Søstrene fra Frostfilmen ser ikke ut til å ha gått av moten enda. Kostyme fås kjøpt blant annet på H&M. Kjolen på bildet er fra Halloweenkostymer.com.

Belle – Sterke og kloke prinsesser fra Disneys verden slår aldri feil. Belle har alltid vært veldig populær blant mine barn, kanskje fordi hun er like glad i bøker som dem. Denne nydelige kjolen selges på jollyroom.no.

Pippi Langstrømpe – Vi går aldri lei av Pippi. Hun er verdens sterkeste jente, men som hun selv sier: «Den som er veldig sterk, må også være veldig snill». De selger Pippi-kostyme blant annet på Extra Leker.

Sunniva – I Kaptein Sabeltans univers finnes det selvsagt også kostymetips til jenter. Sunnivakjolen er kjempesøt og fås kjøpt i de fleste lekebutikker eller i Dyreparkens nettbutikk.

Tante Sofie – Den strenge tanten i Kardemommeby gjør seg ekstra godt i barneskikkelse. Kostyme fås blant annet kjøpt i Dyreparkens nettbutikk.

Har du begrenset økonomi eller ønsker å skåne miljøet kan du selvsagt også ta en titt på finn.no. Særlig rundt Halloween er det mange som finner ut at kostymet de brukte i fjor er blitt for lite. Hva skal ditt barn kle seg ut som på halloween? Del gjerne dine ideer og bilder med oss!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *